Bursa Pariurilor: cum facem trading pe goluri în prima repriză

Tradingul pe goluri este foarte ușor de realizat, iar prima repriză a unui meci de fotbal ne oferă oportunități de profit foarte rapide

În episodul cu numărul 84 din Bursa Pariurilor, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran cum se face TRADING la pariuri sportive pe meciurile de fotbal, dar pe piețele de goluri în prima repriză. Putem realiza profit indiferent de rezultatul final al unui meci de fotbal dacă jucăm pe piețele de Under/Over la goluri, dacă putem anticipa corect evoluția cotelor în funcție de propria analiză! Evident, ar trebui să ne facem temele și să scotocim bine site-urile de statistici referitoare la mediile de goluri realizate în prima repriză de cele două combatante.

La rubrica TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri foarte interesante din acest weekend pentru care am oferit recomandări de pariere la cote foarte bune și sper să prindem din nou un procentaj excelent, la fel ca în episodul trecut:
Manchester City vs Manchester United
Napoli vs AC Milan
Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen
Nice vs PSG
Fenerbahce vs Trabzonspor

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț profitabil în acest an, 8 pariuri câștigate și 6 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BĂTĂLIA BILETELOR, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem câte un bilet de weekend, la cote extrem de atractive!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.