Bursa Pariurilor: cum facem profit din trading pe competiții

Cel mai mare avantaj al pariurilor la bursă este acela că în aceeași piață ne putem comporta atât ca pariori cât și ca o casă de pariuri, iar de aici rezultă posibilitățile de TRADING și de câștiguri indiferent de rezultatul final.

Există numeroase strategii de TRADING aplicate pe meciurile de fotbal la nivel mondial, iar unele dintre cele mai profitabile se referă la tranzacționarea pe competiții și nu pe meciuri în sine. Se poate face trading pe câștigătorul unei competiții (fotbal/tenis/baschet), dar și pe multe alte piețe cum ar fi echipele care retrogradează, cine va fi următorul antrenor demis sau cine termină pe podium. Dar cum anume aplicăm strategia în funcție de cotele inițiale sau în funcție de cum anticipăm evoluția ulterioară a turneului? E foarte simplu, iar în acest episod am explicat într-un tutorial cu captură de ecran care sunt cele mai profitabile metode.

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care am oferit, ca de obicei, și recomandări de pariere și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:

• Manchester City vs Manchester United
• Bayern Munchen vs Borussia Dortmund
• Atletico Madrid vs Real Madrid
• Hamburg vs Holstein Kiel
• Brentford vs Rotherham


Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care am prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este una foarte tentantă, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care eu și Adi Dobre oferim predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți cei care urmăresc emisiunea.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.