Bursa Pariurilor: CONCURS - momente legendare

Betfair și CFR Cluj sunt împreună pentru noi momente legendare pentru următorii 3 ani, iar noul parteneriat merită din plin un concurs la care puteți participa automat.

În episodul 22 al emisiunii Bursa Pariurilor vă invităm să retrăiți unele momente legendare pe care campioana României le-a reușit pe plan european, sfidând cotele! I-am provocat pe colegii mei, Carmen Mandiș și Adi Dobre, să povestească și ei câte un moment memorabil din cariera de jurnaliști, iar eu am relatat un moment legendar din cariera mea de...parior :)

CONCURS

Vă provoc și pe voi, urmăritorii noștri, să ne povestiți pe scurt în secțiunea de comentarii de pe Youtube a episodului cu numărul 22, un moment legendar/memorabil pe care l-ați trăit în sport, sau, de ce nu, în pariuri! Toți cei care vor lăsa o mică povestioară în comentarii vor intra automat în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului special: un tricou de joc al lui CFR Cluj, cu autografele jucătorilor și antrenorilor. Tragerea la sorți va avea loc în cadrul episodului cu numărul 23 al emisiunii noastre!

TOP RECOMANDĂRI

Am bifat 4/5 recomandări câștigătoare în episodul trecut și sper să reușim un nou bilanț pozitiv și după acest weekend. Meciurile pe care le-am prefațat pentru acest weekend sunt următoarele:

Everton vs Leeds United
Chelsea vs Tottenham
Sassuolo vs Inter Milano
Valencia vs Atletico Madrid
Real Sociedad vs Villareal

DUEL DE PRONOSTICURI

Așa cum v-am obișnuit, după ce analizăm cele 5 meciuri, urmează duelul de pronosticuri de tip scor corect dintre mine și Adi Dobre. Până acum scorul este 11-6 pentru mine, dar cine ține socoteala :)

Sper ca toate recomandările și pronosticurile noastre să vă fie de folos și să aveți un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.