Bursa Pariurilor - trading pe meciurile cu multe goluri

Toți microbiștii apreciează meciurile cu multe goluri din punct de vedere al spectacolului oferit, dar și pariorii le apreciază din punct de vedere al potențialului de profit.

În episodul cu numărul 14 al emisiunii noastre am povestit despre o strategie de trading pe care o aplic pe meciurile de fotbal de la care am așteptări în materie de goluri marcate. Înainte de aplicarea strategiei este necesar să ne facem temele în materie de statistici, pentru a selecta corect meciurile pe care o vom aplica. O greșeală frecventă este aceea de a aplica această strategie pe foarte multe meciuri, fără o analiză individuală în prealabil.

În cadrul rubricii TOP Recomandări am discutat despre 5 meciuri de fotbal din acest weekend pe care le-am analizat împreună cu Adi Dobre și Carmen Mandiș. Surpriza este aceea că toate cele 5 meciuri selectate sunt din Liga 1 și Liga 2 din România, iar numitorul comun pentru cele 5 selecții este numărul mare de goluri la care ne așteptăm.

FCSB și Dinamo se întâlnesc într-un moment nu tocmai roz pentru ambele echipe, dar statisticile indică o recomandare de pariere pe care am propus-o fără ezitare. Vezi aici toate cotele pentru derby de România.

CSU Craiova este lider în Liga 1 și are un parcurs perfect după primele 5 etape, iar astăzi va primi vizita unei formații care produce fotbal spectacol, Poli Iași. Moldovenii lui Pancu promit să dea o replică dură Craiovei, iar recomandarea mea vine tot din sectorul golurilor.

Probabil că meciul dintre Sepsi OSK și FC Argeș nu atrage atenția pariorilor din titlu, dar am descoperit anumite aspecte interesante care ar putea genera profit.

Ne ocupăm și de fotbalul din liga secundă și am discutat despre duelurile dintre Comuna Recea și liderul FC U Craiova, dar și despre meciul în care Flavius Stoican își înfruntă fosta echipă. Aveți toate motivele să alocați 25 de minute pentru a urmări emisiunea noastră.

Vă doresc un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.