Bursa Pariurilor - strategie pe goluri în prima repriză

Strategiile de trading pe goluri în meciurile de fotbal sunt cele mai atractive, dar de multe ori și cele mai profitabile pe bursă.

Episodul cu numărul 36 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din România pe această nișă de pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, ca de obicei, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) și Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) sunt alături de mine pentru a dezbate cele mai interesante meciuri din acest weekend.

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, am explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se poate aplica o strategie de trading pe goluri marcate în prima repriză a meciurilor de fotbal! Pe termen lung, cu cât stăpânirea acestor tehnici este mai bună, și profiturile vor fi mai mari pentru pariori. Eu folosesc această strategie și rata de succes este una satisfăcătoare!

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care am oferit și recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:
• FCSB vs CFR Cluj
• Lyon vs PSG
• AS Alkmaar vs PSV Eindhoven
• Braga vs Benfica
• Besiktas vs Fenerbahce


Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care v-am prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 12, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care eu și Adi Dobre oferim predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți urmăritorii.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.