Bursa Pariurilor - ep 65 - ponturi și povești savuroase cu Rică Răducanu

Episodul 65 din Bursa Pariurilor este unul de colecție! Nu trebuie sub nicio formă să ratați poveștile savuroase ale lui Rică Răducanu!

Legendarul nea Rică a fost alături de mine și Carmen Mandiș (jurnalist Prosport) și ne-a ajutat cu sfaturi și păreri pentru acest weekend în cadrul rubricii TOP RECOMANDĂRI, pentru care am oferit și câte un pariu la cote foarte bune! Meciurile pe care le-am prefațat sunt:

Germania vs România
Turcia vs Norvegia
Scoția vs Israel
Ungaria vs Albania

Evident, nu lipsesc amintirle de neprețuit despre cum a încercat nea Rică să-l dribleze pe Pele pe Maracana în fața a 200.000 de spectatori sau despre cum a primit directive de la poliție să-l ajute pe Dudu Georgescu să ia gheata de aur.

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 6 verzi și un două lost, iar de această dată am mizat pe 3 meciuri recomandate de invitatul nostru de marcă!

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 7 meciuri la cotă finală 10, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

În final avem și tradiționalul CONCURS cu participare gratuită și premii garantate, în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.