Bursa Pariurilor - ediție aniversară și lansarea campionatului de pronosticuri

Episodul 48 din Bursa Pariurilor marchează și ediția aniversară cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea proiectului.

A fost un an de succes pentru emisiunea noastră, un an în care am reușit să livrăm informații interesante pentru pariori și în care am avut, periodic, invitați speciali din sfera jurnalismului sportiv, dar și a fotbalului.

În episodul aniversar am discutat despre primele 7 meciuri care se desfășoară la EURO 2020, pentru care am oferit și câte o recomandare de pariere single, iar cota medie a pariurilor propuse depășește valoarea 2.

De asemenea, puteți vedea sau recapitula niște tutoriale video scurte în care am explicat strategii de pariere foarte profitabile pe care le puteți pune în aplicare pe toată durata campionatului european de fotbal.

Rubrica BILETUL ETAPEI vă propune un cupon la cotă finală 11, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, așa cum s-a întâmplat cu cel din episodul trecut.

Am lansat și un campionat de pariuri la care participarea este gratuită și care îi va recompensa pe cei mai inspirați 10 pariori de la finalul turneului cu premii în valoare totală de 2020 de euro!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.