Bursa Pariurilor - DEMONSTRAȚIE: cum câștigi mai mult în Exchange decât la casele de pariuri

Când facem BONUS HUNTING trebuie să ținem cont neapărat de cotele pe care le folosim pentru a transforma bonusurile oferite de casele de pariuri în cash.

În acest episod am explicat de ce este indicat să folosim Betfair Exchange pentru a vâna bonusurile și am demonstrat matematic diferențele de cote pe care le putem tranșa în favoarea noastră. Veți putea vedea într-un tabel simplu că avem pe termen lung câștiguri mult mai mari, dar un aspect și mai important este acela că nu ne vom trezi niciodată cu conturile limitate!

Revin în acest weekend competițiile de club, iar noi am cules cele mai importante dueluri pentru care am oferit și recomandările mele de pariere:

Liverpool vs Arsenal
Lazio vs Juventus
Inter vs Napoli
Lyon vs Marseille
Galatasaray vs Fenerbahce

Avem și biletul din cadrul noului Challenge COTA2, în cadrul căruia doresc să leg o serie cât mai lungă de pariuri consecutive câștigătoare. Avem până acum 10 verzi și 4 lost, iar de această dată am mizat pe meciuri care nu ar trebui să ne dea emoții!

Biletul Etapei vă propune un cupon format din 7 meciuri la cotă finală 13, cu rambursarea mizei în cazul în care este pierdut la un singur meci, după aplicarea asigurării ACCA EDGE!

Avem și CONCURS în cadrul rubricii Duel de Pronosticuri unde participarea este gratuită, iar premiile sunt atractive!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.