Bursa Pariurilor - cum punem în aplicare strategiile de TRADING

Înregistrează-te acum

Care sunt cele mai profitabile strategii de TRADING pe Exchange și cum le punem în aplicare? Explicații detaliate cu exemple reale în episodul 7 al emisiunii Bursa Pariurilor.

Acum că stăpânim deja tehnicile de pariere PRO și CONTRA, începem să înțelegem că se pot câștiga bani indiferent de rezultatul final al meciurilor pe care mizăm, doar din fluctuațiile de cote, ceea ce înseamnă mult mai puțin risc!

Discutăm despre cele mai importante meciuri din weekend și avem, din nou, așa cum v-am obișnuit, un TOP 5 recomandări pentru acest final de săptămână.

AC Milan este cea mai în formă echipă din Serie A de la reluarea competiției și va primi vizita Atalantei, revelația sezonului. Cu 3 etape înainte de final, Milanul e în luptă pentru o poziție de Europa League, iar Atalanta vrea locul 2 pentru prima dată în istorie. Vezi analiza meciului însoțită de recomandarea mea de pariere și pariază aici pe AC Milan vs Atalanta.

7 din ultimele 8 meciuri ale lui Napoli au avut goluri în ambele porți, la fel ca ultimele 10 meciuri consecutive disputate de Sassuolo. Ne așteptăm la un nou meci spectacol? Vezi recomandarea și pariază aici pe Napoli vs Sassuolo.

În Premier League lupta pentru locurile 3-4, care garantează prezența în Champions League, se dă în 3 și se va decide chiar în ultima etapă. 2 dintre echipe au meci cu calificarea pe masă la capătul unui sezon bun! Vezi ce pronostic avem și pariază aici pe Leicester vs Manchester United.

Chelsea este cea de-a treia echipă implicată în lupta pentru TOP4, dar întâlnește o echipă pentru care punctele sunt la fel de importante, deoarece se luptă pentru ultimul loc ce garantează prezența în Europa League. Vezi recomandarea și pariază aici pe Chelsea vs Wolverhampton.

SuperLiga din China debutează în acest weekend, după ce noul sezon a fost amânat în două rânduri. Vezi preview-ul nostru și recomandarea pentru primul meci al acestei ediții de campionat. Pariaza aici pe Guangzhou Evergrande vs Shanghai Shenhua

La final avem și duelul de pronosticuri de tip scor corect între mine și Adi Dobre, unde scorul până acum este 3-2.

Un weekend cât mai profitabil să aveți!

Cătălin Mihalache,