Bursa Pariurilor - cum ne gestionăm corect bugetul de pariere

Gestionarea bugetului alocat pentru pariuri este principala caracteristică ce face diferența între pariorii de succes și cei care ies pe minus, de aceea vă invit la o scurtă lecție despre administrarea corectă bankroll-ului.

De câți bani am nevoie pentru a putea câștiga la pariuri?
Ce strategie să folosesc pentru a ieși pe profit?
Care este secretul câștigurilor la pariuri sportive?

Sunt doar exemple de întrebări foarte des întâlnite în rândul pariorilor care caută să aibă succes pe termen lung în această activitate, la care puteți găsi răspunsul în episodul cu numărul 16 al emisiunii Bursa Pariurilor. Am explicat din nou un aspect foarte important pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când plasăm pariuri sau facem trading pe Betfair Exchange și anume diferența dintre miză și risc.

În cazul pariurilor de tip PRO, situația este foarte simplă, miza pe care o stabilim reprezintă și riscul cu care ne expunem. Dar în cazul pariurilor de tip CONTRA, suntem de partea cealaltă a baricadei și ne comportăm așa cum se comportă o casă de pariuri în cazul pariurilor clasice.

Dacă plasăm un pariu de tip CONTRA la o cotă de 4, riscul nostru este de 3 ori valoarea mizei stabilite pentru pariu. Dacă plasăm un pariu de tip CONTRA la cotă 1.20, riscul nostru este de 5 ori mai mic decât valoarea mizei stabilite pentru pariu. Sunt doar două exemple banale, dar putem afla suma de bani pe care o riscăm direct de pe site-ul Betfair Exchange atungi când alegem valoarea cotei și a mizei, înainte de a confirma plasarea pariului. Din tutorialul video prezentat în emisiune veți înțelege exact despre ce este vora.

Ne așteaptă un weekend plin de derby-uri, iar noi am prefațat 5 dintre cele mai tari meciuri pe care le vom putea viziona:
Everton vs Liverpool - vezi aici cotele meciului în Exchange
Celtic vs Rangers - vezi aici cotele meciului în Exchange
Inter vs AC Milan - vezi aici cotele meciului în Exchange
Sporting vs FC Porto - vezi aici cotele meciului în Exchange
Hoffenheim vs Borussia Dortmund - vezi aici cotele meciului în Exchange

La final avem și tradiționalul duel de pronosticuri de tip scor corect între mine și Adi Dobre.

Vă doresc un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.