Bursa Pariurilor - cum facem TRADING pe competiții

Tradingul pe Betfair Exchange poate fi făcut și pe competiții, nu doar pe meciuri separate, iar din acest episod vom învăța cum anume poate fi speculată fluctuația de cote pe parcursul unui turneu.

În episodul cu numărul 9 al emisiunii noastre am explicat cum anume investesc unii dintre pariori pe valoarea cotelor anumitor echipe în anumite competiții și cum anume se poate face profit pe măsură ce acestea avansează în faze superioare. Această tehnică de trading se poate aplica atât pe fotbal, dar și pe tenis, unde turneele durează mult mai puțin ca și timp de desfășurare.

Am despicat firul în 4 alături de Carmen Mandiș și Adi Dobre și am analizat finala Europa League dintre FC Sevilla și Inter Milano dar și finala Champions League din acest weekend dintre PSG și Bayern Munchen.

Avem parte de debutul unui nou sezon de Ligue 1, iar în cadrul rubricii TOP Recomandări avem și o propunere de cotă foarte bună pentru unul dintre meciurile programate. Vezi aici cotele și volumul de bani tranzacționat pe meciurile din prima etapă din Ligue 1

Liga 1 din România se reia astăzi într-un format complet nou și după o pauză competițională extrem de scurtă. Am prezentat detaliile despre cum se va desfășura noul sezon și am recomandat două pariuri care merită încercate la cote foarte bune pe meciurile dintre Sepsi OSK și CSU Craiova, dar și pentru meciul care deschide noul sezon dintre FC Argeș și FC Botoșani. Vezi aici toate cotele meciurilor din prima etapă de Liga 1.

În finalul emisiunii avem parte și de un concurs la care puteți participa și în urma căruia puteți câștiga numeroase premii dacă reușiți să indicați mai multe scoruri corecte decât mine :)

Să aveți un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.