Bursa Pariurilor - ce înseamnă SCALPING și cum se aplicăStrategia prin care pariorii caută să facă profit din oscilațiile foarte mici de cote pe Betfair Exchange se numește SCALPING, iar în acest episod vom învăța care este principiul de bază al acesteia.

Scalpingul funcționează pe principii similare cu TRADING-ul, adică intrăm în piață cu un tip de pariu PRO și ieșim cu un pariu CONTRA dacă anticipăm că valoarea cotei va scădea, sau intrăm în piață cu un pariu de tip CONTRA și ieșim cu un pariu de tip PRO dacă anticipăm că valoarea cotei va crește. Diferența între SCALPING și TRADING este aceea că în acest caz vrem să profităm de niște oscilații foarte mici de cote, care au loc în intervale foarte scurte de timp (câteva secunde). Scalpingul poate fi aplicat înainte de începerea unui eveniment sportiv, cât și în timpul meciului/cursei, dar în cazul aplicării live, doza de risc implicată este mai mare. Se poate face scalping pe orice sport, dar cele mai populare piețe sunt pe curse de cai, tenis sau fotbal.

La rubrica TOP Recomandări am discutat și de această dată despre 5 meciuri pe care le-am analizat atât din punct de vedere statistic cât și a implicațiilor de moment.

UTA se mută în casă nouă și își va inaugura stadionul mult-așteptat la meciul cu FC Voluntari, pentru care avem o recomandare de pariere interesantă. CFR Cluj este cu moralul la pământ după ratarea dramatică a calificării în Turul 3 din Champions League și va primi vizita unei formații care a pierdut în prima etapă contra Craiovei. Voma avea un derby în Moldova între FC Botoșani și Poli Iași, meci care în ultimele 4 ediții a avut cam același deznodământ. Vă propun să consultați aici toate cotele meciurilor din Liga 1.

La fel ca și în episodul trecut, avem un singur meci din Ligue 1, și sperăm să fie la fel de bun ca precedentul. Am vorbit despre confruntarea dintre Reims și Lille din cadrul etapei a 2-a și vă propun să vedeți aici toate piețele de pariere pentru această partidă.

Am lăsat la final desertul: Supercupa Angliei dintre Arsenal și Liverpool se dispută în acest weekend, iar recomandarea de pariere pe care mizez acum a fost câștigătoare în 13 din ultimele 15 partide directe. Vezi aici cotele și pariază pe Arsenal vs Liverpool.

Lansez un nou concurs la rubrica DUEL DE PRONOSTICURI în care vă propun să vă duelați cu Adi Dobre la scoruri corect, urmând ca toți cei care ghicesc mai multe scoruri decât Adi să primească divers premii.

Vă doresc un weekend profitabil!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.