Bursa Pariurilor - ce este SCALPINGUL și cum se poate face cu softuri de pariere

Știai că pe bursa de pariuri sportive poți aplica o strategie denumită SCALPING exact ca în tranzacționarea pe piețele financiare?

În mod similar, ideea de bază este aceea de a genera profituri mici în intervale de timp foarte scurte în care cotele oscilează din diferite motive, așa cum am exemplificat și în episodul 87 din minunata noastră emsiune. Am dat un exemplu prematch pe fotbal și un exemplu LIVE pe goluri.

La rubrica TOP RECOMANDĂRI am discutat despre cele 4 meciuri care vor atrage atenția întregii planete, pentru că sunt semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 2022:
Țara Galilor vs Austria
Suedia vs Cehia
Portugalia vs Turcia
Italia vs Macedonia de Nord

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț echitabil în acest an, 12 pariuri câștigate și 11 pierdute, challenge în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI, unde atât eu cât și colegii mei Carmen Mandiș și Adi Dobre, propunem de această dată câte două meciuri pe care le combinăm pe un singur bilet comun la cotă finală 25!

Nu uitați de concursul cu participare gratuită, unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.