Bursa Pariurilor - câștigăm la fotbal cu scoruri corecte

Înregistrează-te acum

Cel mai exact pronostic într-un meci de fotbal este acela pe scorul corect, de aceea găsim și cele mai mari cote în această piață, iar când auzim de cote mari, ne gândim, evident, la o strategie de trading pe piața respectivă.

În acest episod am explicat cum anume putem face profit indiferent de rezultatul final, în piața de scor corect la meciurile de fotbal, folosind o anumită strategie bazată pe fluctuația de cote.

Vorbim despre 3 finale de cupă la rubrica TOP RECOMANDĂRI și începem cu cea mai veche dintre toate: Finala FA Cup dintre Arsenal și Chelsea.

Primul meci oficial din Belgia după această pauză forțată este chiar finala cupei dintre Club Brugge și Antwerp, unde avem o cotă interesantă și o recomandare de tip scor corect.

Derby în toată regula în finala cupei Portugaliei, chiar între cele mai titrate echipe din campionat, care au dus o luptă fantastică și la titlu. Vezi recomandarea și pariază aici pe Benfica vs FC Porto.

Start de sezon și în Premiershipul Scoției, iar meciul de debut ni-l aduce în prim plan chiar pe Ianis Hagi, care se deplasează cu Rangers pe un teren unde a câștigat o singură dată în ultimele 6 vizite. Vezi recomandarea din emisiune și <strong>verifică toate cotele pentru Aberdeen vs Rangers

Nu aveam cum să ratăm subiectul ultimei etape din paly-offul pentru promovare în Liga 1, o etapă în care toate cele 3 meciuri se desfășoară de la aceeași oră și care se anunță extrem de palpitantă. De asemenea, am propus și o recomandare 100% câștigătoare pentru unul dintre cele 3 meciuri :)

Continuă și duelul de pronosticuri de tip scor corect între mine și Adi Dobre, iar scorul general a ajuns să fie egal: 3-3

Vă doresc multă baftă și un weekend cât mai profitabil.

Cătălin Mihalache,