Pronosticul lui Andrei. Pe ce pariu PRO risc la Petrolul - Concordia

Pronosticul PRO propus de Andrei Dumitru la Petrolul - Concordia

Zi importantă în Liga 2, acolo unde, în etapa cu numărul 14 se dispută unul dintre derby-urile campionatului. De la ora 20:30, liderul Petrolul primește vizita ocupantei locului 3, Concordia Chiajna.

Petrolul pornește cu prima șansă în confruntarea cu Concordia Chiajna. „Lupii galbeni" sunt pe primul loc în Liga 2, cu 36 de puncte, șase peste Universitatea Cluj și adversara pe care o înfruntă în această rundă. În pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, ploieștenii au jucat un amical cu Chindia, din Liga 1, și au pierdut la scor, 1-4.

Petrolul - Concordia, derby-ul în Liga 2

Nici Concordia Chiajna nu are un parcurs deloc de neglijat. „Vulturii verzi" au pierdut un singur meci până acum în campionat, în deplasarea de la Șelimbăr, scor 0-1, luna trecută

Înainte de pauza pentru naționale, fotbaliștii lui Claudiu Niculescu aveau o serie de trei meciuri consecutive fără înfrângere, victorii cu Astra și FC Brașov, ambele cu 2-1, și o remiză albă în Ghencea, cu CSA Steaua

Se anunță un meci extrem de interesant și spectaculos foarte probabil, având în vedere că Petrolul se laudă cu cea mai bună defensivă, în timp ce Chiajna o are pe a doua, cu cinci goluri încasate în 13 runde.

Dacă Petrolul are cea mai bună apărare, Concordia o are pe a doua, cu cinci goluri primite în 13 etape.

Chiajna vrea să se apropie de lider

Concordia are ascendent moral în fața Petrolului dacă ne raportăm la sezonul trecut, în care, ilfovenii n-au pierdut niciodată cu „lupii galbeni". A fost 0-0 la Chiajna și 1-0 pe Ilie Oană. Cele două echipe și-au măsurat forțele și într-un meci de verificare din vară, când s-a impus Petrolul, scor 2-1.

Concordia a avut o serie incredibilă în Liga 2, patru victorii din patru în primele deplasări, dar acum nu mai dă gol de două deplasări, 0-1 la Şelimbăr şi 0-0 la CSA Steaua.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 18.11.2021
Petrolul - Concordia PRO GG @ 1.95

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.