Pronosticul lui Andrei. Pe ce pariu CONTRA risc la Palmeiras - Sao Paulo

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Palmeiras - Sao Paulo

Palmeiras - Sao Paulo este unui dintre derby-urile de tradiție ale fotbalului brazilian. Echipa națională are meciuri în preliminarii, dar competiția internă merge mai departe. În ciuda rivalității, diferența dintre cele două combatante este foarte mare înainte duelului din etapa 33.

Palmeiras are prima șansă în confruntarea cu Sao Paulo și nu doar pentru că este gazdă. Deși vin după un eșec, scor 1-2, în deplasarea de la Fluminense, gazdele au motive întemeiate să își dorească victoria. Sunt aproape de locul 2, la două puncte în spatele lui Flamengo.

Palmeiras țintește locul 2

Înfrângerea cu Fluminense a venit ca un duș rece pentru Palmeiras, care venea după o serie de patru victorii consecutive. 18 victorii, patru egaluri și zece înfrângeri, acesta este bilanțul de până acum al gazdelor, care au un golaveraj pozitiv, 52 de goluri marcate și 37 primite.

În ultimul meci jucat acasă, Palmeiras a reușit o victorie de senzație. A reușit să se impună în fața liderului Atletico-MG, scor 4-0. Între lider și Palmeiras este o diferență de 13 puncte în clasament.

Formă dezastruoasă pentru Sao Paulo

Sao Paulo pare să se resimtă din plin plecarea lui Dani Alves. Fundașul dreapta s-a întors săptămâna trecută la FC Barcelona din postura de jucător liber de contract. Oaspeții traversează o formă execrabilă. Sunt pe locul 15 în Serie A, cu 38 de puncte, două mai multe decât echipele aflate în zona fierbinte a clasamentului.

Sao Paulo n-a mai câștigat împotriva nimănui de trei etape. Ultimul succes datează din 31 octombrie, atunci când s-a impus la limită, scor 1-0, cu Internacional.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 17.11.2021
Palmeiras - Sao Paulo CONTRA X @ 4.40

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.