Pronosticul lui Andrei Dumitru pe Exchange, miercuri, 14 octombrie 2020

Nicolae-Stanciu-Romania
Așteptăm un meci cu goluri la România - Austria

România și Austria sunt adversare în runda cu numărul patru din UEFA Nations League. Partida este programată să se dispute miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45.

„Tricolorii" caută să își refacă moralul pe arena Ilie Oană din Ploiești, contra austriecilor, după o săptămână de coșmar, în care au ratat calificarea la Campionatul European, după ce au fost învinși în semifinala barajului cu Islanda, scor 1-2. A urmat apoi un eșec și mai usturător, în etapa a treia din Liga Națiunilor, cu Norvegia, scor 0-4. Ca urmare a rezultatului de la Oslo, naționala lui Mirel Rădoi a coborât pe locul 3 în grupa 1 a Ligii B din Nations League, cu patru puncte după trei meciuri.

Am învins Austria în tur

Singurul succes al nostru de când naționala a fost preluată de Mirel Rădoi a venit chiar împotriva Austriei, cea mai bine cotată echipă de la noi din grupă. S-a termiant 3-2, în urmă cu o lună, în deplasarea de a Klagenfurt. În runda inaugurală a acestei competiții, românii au remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, la București. România a fost egalată în minutul 86, în ciuda faptului că a jucat mai bine de o oră în superioritate numerică.

Austria e singura echipă din grupa noastră care e deja calificată la Euro prin intermediul preliminariilor clasice. Oaspeții de azi au terminat pe locul 2 grupa G, după Polonia, dar deasupra Macedoniei de Nord, Sloveniei, Israelului și Letoniei. Două dintre meciurile pe care Austria le va avea de disputat la Campionatul European se vor juca chiar la București, cu Ucraina și învingătoarea dintre Georgia și Macedonia de Nord.

Austriecii vor juca un meci și la Amsterdam, cu Olanda. Momentan, adversara noastră e a doua în grupa din UEFA Nations League, cu șase puncte, la egalitate cu Norvegia, ocupanta primului loc. În afara înfrângerii cu „tricolorii", austriecii au învins atât Norvegia, scor 2-1, cât și Irlanda de Nord, scor 1-0.

PRONOSTICUL MEU
România - Austria PRO Peste 2,5 @ 2.07

Andrei Dumitru te așteaptă cu biletul zilei pe site-ul său.