Pronosticul lui Andrei Dumitru pe Exchange, marți, 13 octombrie 2020

Muntenegru-Anglia
Muntenegru are o cotă excelentă să câștige cu Luxemburg

Muntenegru și Luxemburg sunt adversare în etapa a patra din UEFA Nations League. Partida este programată marți, 13 octombrie, de la ora 21:45.

Gazdele vin după un meci slab și un rezultat pe măsură în amicalul cu Letonia. A fost doar 1-1, dar a reușit totuși și un succes destul de categoric acum trei zile, scor 2-0, contra reprezentativei din Azerbaidjan.

Ca urmare a acestei victorii, Muntenegru a ajuns la trei astfel de rezultate consecutive în UEFA Nations League, după ce a bătut și Cipru cu 2-0 și pe Luxemburg cu 1-0, în luna septembrie. Cu toate acestea, în preliminariile Campionatului European, gazdele nu au bătut pe nimeni și au terminat pe ultimul loc grupa cu Anglia, Cehia, Kosovo și Bulgaria. În prima ediție a Ligii Națiunilor, Muntenegru a fost pe locul 3 în grupa cu Serbia, România și Lituania.

Luxemburg a început bine

De cealaltă parte, Luxemburg are șase puncte din nouă posibile și este pe locul 2 în grupa din UEFA Nations League, sub Muntenegru, dar peste Azerbaidjan și Cipru. În ultimul meci amical, oaspeții de azi au fost învinși de către Liechtenstein, scor 1-2.

Au câștigat însă cu Cipru, sâmbătă, scor 2-0. În primele două etape din Liga Națiunilor, luna trecută, a câștigat cu 2-1 în Azerbaidjan și a pierdut la limită pe teren propriu cu Muntenegru. Luxemburg a terminat pe locul 4 din 5 în ultimele preliminarii europene, în grupa cu Ucraina, Portugalia, Serbia și Lituania. A obținut doar patru puncte din cele 24 puse în joc, 2-1 acasă și 1-1 în Lituania


PRONOSTICUL MEU
Muntenegru - Luxemburg PRO 1 @ 1.96

Alte pronosticuri puteti gasi pe site-ul lui Andrei Dumitru