Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 4.00 pentru FCSB - Rapid

Cota de 4.00 propusă de Andrei Dumitru pentru FCSB - Rapid

Etapa intermediară din Liga 1 programează un un derby de tradiție în runda cu numărul 20. Pe Național Arena, FCSB primește vizita rivalei Rapid, de la ora 20:30.

FCSB e într-o formă de excepție, cu 11 victorii și un 0-0 la Voluntari (fatal pentru Edi Iordănescu) în 12 etape!

Chiar și așa, campioana CFR a mers prea bine și roș-albaștrii sunt doar pe 2, la opt puncte de lider și la zece peste revelația Voluntari.

Derby de tradiție pe Național Arena

Rapid vine după 2-0 cu FC Argeș, la revenirea în fața suporterilor, pe Arena Națională. A fost prima victorie după trei etape cu două puncte, 0-2 la Farul, 1-1 cu Mioveni, 2-2 la Chindia.

Rapid ocupă locul 4, cu 31 de puncte, la două sub Voluntari și la limită peste U Craiova și Botoșani

Pariul meu pentru FCSB - Rapid

FCSB joacă bine și cu Toni Petrea, care a reușit patru victorii din patru de la revenire. A fost în weekend 1-0 la Mediaș, după 2-1 cu UTA, 3-2 la Univ Craiova și 3-1 cu Botoșani. FCSB nu a mai pierdut din august în Liga 1, de la 1-4 la CFR Cluj.

Giuleștenii au câștigat cu 1-0 meciul tur cu FCSB, autogol Vinicius. Au trei egaluri și trei înfrângeri în ultimele șapte deplasări, în Cupă și campionat. Au câștigat doar pe terenul ultimei clasate, Academica Clinceni, cu 3-2. În ultimele patru deplasări au luat câte două goluri și au doar un meci afară din nouă în care nu au încasat.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 15.12.2021
CFR Cluj - Mioveni PRO FCSB și ambele marchează @ 4.00

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.