Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 3.10 pentru Linares - Barcelona

Cota de 3.10 propusă de Andrei Dumitru pentru Linares - Barcelona

Ieșită din cursa pentru titlu, Barcelonei i-a mai rămas obiectivul Cupa Spaniei, trofeu pe care l-a cucerit anul trecut. Până în finală mai e însă drum lung. Catalanii au meci în optimi cu Linares, din liga a treia, de la ora 20:30.

FC Barcelona nu ar trebui să aibă nicio emoție să meargă mai departe în Cupa Spaniei. Echipa lui Xavi are noroc că i-a ieșit un adversar modest în cale în faza 16-imilor. Linares e una dintre echipele modeste din al treilea eșalon, acolo unde ocupă doar locul 14, cu 22 de puncte.

Meci facil pentru „extratereștrii" în Cupa Spaniei

Xavi va putea să menajeze mai mulți dintre titularii de bază pentru această confruntare. Pe doi nu are cum să îi folosească nici dacă vrea. Pedri și noul transfer Ferran Torres au s-au infectat cu COVID-19 și au intrat în izolare.

Pariul meu pentru Linares - FC Barcelona

FC Barcelona are toate motivele să tragă tare în Cupă, având în vedere că e singurul obiectiv intern care i-a mai rămas, după ce lupta la titlu e de mult pierdută. Mai mult, catalanii sunt deținătorii trofeului și vor dori mai mult ca sigur să și-l apere

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 05.01.2022
Linares - FC Barcelona PRO peste 3,5 goluri @ 3.10

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.