Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.40 pentru Ponferradina - Espanyol

Cota de 2.40 propusă de Andrei Dumitru pentru Ponferradina - Espanyol

La mijloc de săptămână e programat turul 16-imilor în Cupa Spaniei. Această fază le pune față în față pe Ponferradna din Segunda Division și pe Espanyol din LaLiga. Meciul va începe la ora 22:00.

Oaspeții pornesc cu prima șansă deoarece evoluează în eșalonul superior, LaLiga

Șansă pentru Espanyol în Cupa Spaniei

Se anunță un meci interesant pentru un loc în optimile Cupei Spaniei. Ponferradina, ocupanta locului 5 din a doua ligă iberică, primește vizita lui Espanyol, care se află pe poziția a 9-a în LaLiga.

Deși joacă în eșalonul inferior, gazdele sunt într-o formă foarte bună. Au pierdut un singur meci din ultimele 13 jucate acasă. De cealaltă parte, catalanii sunt vulnerabili atunci când joacă în deplasare. S-au înscris minim trei goluri în patru din ultimele cinci dueluri pe teren străin ale lui Espanyol

Pariul meu pentru Ponferradina - Espanyol

Cele două formații au fost adversare ultima dată în sezonul trecut de Segunda. De fiecare dată au avut câștig de cauză catalanii, care s-au impus cu 4-1 în deplasare și cu 2-0 pe Cornella-El Prat.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 04.01.2022
Ponferradina - Espanyol PRO 2 solist @ 2.40

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.