Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.25 pentru Atalanta - Venezia

Atalanta - Venezia este unul dintre meciurile care deschid etapa a 15-a din Serie A. Bergamezii sunt favoriți cerți și promit să facă scor împotriva nou-promovatei. Meciul e programat să înceapă la ora 19:30.

Atalanta și Venezia se întâlnesc pentru prima dată după o pauză de 17 ani. „Zeița" e pe val după ce în runda precedentă a câștigat pe terenul lui Juventus și a ajuns la trei succese consecutive. Bergamezii n-au mai pierdut din 3 octombrie.

Atalanta promite spectacol cu Venezia

Atalanta este pe locul 4 în Serie A. A reușit să dea cel puțin două goluri în opt din ultimele zece etape. Acasă nu se descurcă însă de minune, unde a obținut o victorie în ultimele patru meciuri de campionat.

Gianpiero Gasperini va putea miza din nou pe serviciile lui Hatebor, care tocmai s-a recuperat după o accidentare. Doar Gosens si Lovato vor rata acest meci, ambii avand probleme medicale.

Pariul meu pentru Atalanta - Venezia

Venezia vine după eșecul din weekend, cu Inter Milano, scor 0-2. Este pe locul 16, la cinci puncte de zona retrogradării. Interesant este faptul că în ultimele două deplasări din Serie A a reușit să scape fără gol primit.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 30.11.2021
Atalanta - Venzia peste 3,5 goluri @ 2.25

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.