Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.10 pentru Sevilla - Atletico Madrid

Cota de 2.10 propusă de Andrei Dumitru pentru Sevilla - Atletico Madrid

Astăzi are loc un derby în partea de sus a clasamentului din LaLiga. Sevilla primește vizita lui Atletico Madrid. Andaluzii par singurii care îi mai pune Realului probleme în lupta la titlu, după ce echipa lui Simeone a pierdut, scor 0-2, cu „galacticii". Partida va începe la ora 22:00.

Sevilla are un start de sezon remarcabil. După 17 etape e pe locul al doilea și are și un meci în minus față de Real Madrid. Andaluzii vin după două victorii, cu Bilbao și Villarreal, ambele câștigate cu 2-0.

Super meci în LaLiga

Sevilla are cea mai bună apărare din campionat, 11 goluri primite, și nu a pierdut până acum acasă, acolo unde s-a impus în șase din cele șapte partide.

De cealaltă parte, campioana nu pare să aibă vreo șansă să își apere titlul. Are cu 13 puncte mai puține decât Real Madrid și vine după două eșecuri, unul cu vicecampioana și altul cu Mallorca.


Pariul meu pentru Sevilla - Atletico Madrid

Sevilla e neînvinsă de Atletico în ultimele trei dueluri directe de pe teren propriu. Pe ultima a câștigat-o cu 1-0. Cinci din ultimele șase meciuri au avut parte de 2-4 goluri.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 18.12.2021
Sevilla - Atletico Madrid PRO Ambele marchează @ 2.10

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.