Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.08 pentru Flamengo - Corinthians

Cota de 2.08 propusă de Andrei Dumitru pentru Flamengo - Corinthians

În timp ce naționala Braziliei face show în drumul spre Cupa Mondială din Qatar, campionatul intern e în plină desfășurare. La noapte, de la ora 02:30, are loc derby-ul Flamengo - Corinthians, programat în etapa cu numărul 33.

Deși se joacă etapa a 33-a Brazil: Serie A, două gazdele nu au disputat toate meciurile de până acum. Flamengo are o restanță, dar se află într-o formă foarte bună. E pe locul 2, cu 60 de puncte, la 11 distanță de liderul Atletico-MG și la zece deasupra adversarei de astăzi.

Cum arată cotele pentru Flamengo - Corinthians

Flamengo este favorită la victorie în această confruntare. Dacă pariem 100 de lei pe gazde, vom obține un profit net de 57 de lei. Astfel, eu vă voi propune un alt pariu, care poate fi găsit în oferta Exchange.

Cele mai anticipate rezultate în funcție de cotele oferite de bookmakeri sunt 1-0 și 1-1. O altă cotă extrem de interesantă este pentru pronosticul ca în prima repriză să se marcheze subt 0,5 goluri - 2.82.

Pariul meu pentru meciul derby-ul din Brazilia

Cota pentru ambele echipe marchează în acest derby este de 2.08. Cum spuneam, Flamengo traversează o formă excelent în acest moment. Nu doar că are două victorii la rând, dar a și făcut spectacol pentru a obține aceste succese. Gazdele nu au primit gol și au marcat de nu mai puțin de șapte ori.

De partea celor de la Corinthians este avantajul pe care îl au în meciurile directe cu Flamengo. Au câștigat trei din ultimele patru derby-uri. Vine după o victorie muncită, acasă, cu Cuiaba, scor 3-2. Golaverajul oaspeților este pe plus, 35-31, dar apărarea va trebui să fie extrem de precaută având în vedere că Flamengo are cel mai bun atac din Brazilia, 61 de goluri înscrise.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 17.11.2021
Flamengo - Corinthians PRO GG @ 2.08

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.