Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.05 pentru Newcastle - Manchester City

Cota de 2.05 propusă de Andrei Dumitru pentru Newcastle - Manchester City

Newcastle - Manchester city e unul dintre puținele meciuri care se vor disputa în etapa a 18-a din Premier League. Fotbalul englez e dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Duelu este programat duminică, de la ora 16:00.

Manchester City este în continuare lider în Premier League. Vicecampioana are în mod normal un meci ușor pe St. James Park, acolo unde o va înfrunta pe Newcastle, de la ora 16:00, penultima clasată.

Meci tare în Premier League

Newcastle e 19-a în Premier League, la egalitate de puncte 10, cu Norwich. Are două eșecuri consecutive. A pierdut pe teren străin la Leicester și Liverpool, 1-3, respectiv 0-4.

Pariul meu pentru Newcastle - Manchester City

City e prima în Anglia cu 41 de puncte, unul peste Liverpool și patru peste Chelsea. Are o serie de șapte victorii la rând, ultimul acasă, cu Leeds, scor 7-0.

„Coțofenele" vor avea viață grea cu City. Au patru înfrângeri la rând cu echipa lui Pep Guardiola, care sezonul trecut a câștigat cu 2-0 acasă și cu 4-3 în deplasare.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 19.12.2021
Newcastle - Manchester City @ 2.05

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.