Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 2.00 pentru Juventus - Napoli

Cota de 2.00 propusă de Andrei Dumitru pentru Juventus - Napoli

Derby-ul etapei a 20-a din Serie A se joacă la Torino. Juventus primește vizita lui Napoli. Partida este programată să înceapă la ora 21:45.

Cândva o bătălie pentru titlu în Serie A, acum Juventus - Napoli este este doar un duel pentru locurile de Champions League. Însă, meciul se desfășoară în condiții speciale din cauza problemelor de Covd-19 care au lovit cluburile din Peninsulă.

Derby în Serie A

Napoletanii sunt printre cei care suferă cel mai tare și vin la Torino fără șase jucători infectați, plus antrenorul Luciano Spalletti, iar alți patru fotbaliști sunt plecați la Cupa Africii pe Națiuni. Întrebarea care se pune este dacă partida va avea loc, deoarece există posibilitatea ca Napoli să nu fie lăsată să facă deplasarea.

Pariul meu pentru Juventus - Napoli

De partea cealaltă, Allegri stă puțin mai bine, dar ar putea să-l piardă pe golgheterul Alvaro Morata, care își vrea să plece la Barcelona.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 06.01.2022
Juventus - Napoli PRO peste 2,5 goluri @ 2.00

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.