Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.95 pentru Manchester United - Wolves

Cota de 1.95 propusă de Andrei Dumitru pentru Manchester United - Wolves

Manchester United are meci în a treia zi a anului. Echipa lui Ralf Rangnick primește vizita lui Wolves. Se anunță un meci spectaculos, care va începe de la ora 19:30.

Manchester United încă se caută chiar dacă a trecut ceva timp de când a schimbat managerul. Cu toate acestea, Ralf Rangnick a adus un plus pe Old Trafford. Cu neamțul la timonă, vicecampioana Angliei nu a pierdut niciun meci, indiferent de competiție.

„Diavolii" încep anul în forță

Înainte să primească vizita, „lupilor", Manchester United e în lupta pentru top 4. Man United este pe locul 7, cu 31 de puncte, patru mai puține decât Arsenal.

Spre deosebire de „tunari", „diavolii roșii" au două meciuri mai puțin disputate.

Pariul meu pentru Manchester United - Wolves

De cealaltă parte, Wolves ține aproape în clasament, cel puțin din punct de vedere al poziției. Wolves este pe locul 9, cu 25 de puncte, șase mai puține decât Manchester United.

Wolves a avut un meci greu și în runda precedentă, atunci când a întâlnit-o pe Chelsea, cu care a făcut 0-0. Man United are ascendent moral și ea, după 3-, acasă, cu Burnley.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 03.01.2022
Manchester United - Wolves PRO peste 2,5 goluri @ 1.95

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.