Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.88 pentru Swidon - Manchester City

Cota de 1.88 propusă de Andrei Dumitru pentru Swindon - Manchester City

Lider în Premier League și calificată în primăvara Champions League, Manchester City vrea să se apropie mai tare și de Cupa Angliei. În turul 3 are meci la Swindon, de la ora 22:00.

"Cetățenii" au onoarea să deschidă turul 3 din Cupa Angliei cu o partidă pe terenul modestei Swindon Town, formație aflată în partea superioară a clasamentului din liga a patra, dar care nu poate emite pretenții în fața liderului din Premier League.

Meci facil în Cupa Angliei pentru echipa lui Guardiola

Cu siguranță că Pep Guardiola își va menaja o parte dintre vedete, însă se știe faptul că spaniolului nu-i place să rămână descoperit și va deplasa întreg lotul, chiar dacă unii titulari de bază vor lua loc pe banca de rezerve.

Pariul meu pentru Swindon - Manchester City

Phil Foden și-a cam pierdut locul de titular după escapada nocturnă făcută la finalul victoriei cu Leeds, dar plecarea lui Riyad Mahrez la Cupa Africii pe Națiuni i-ar putea oferi din nou un loc în primul "11".

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 07.01.2022
Swindon - Manchester City PRO peste 3,5 goluri @ 1.88

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.