Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.84 pentru Watford - Manchester United

Cota de 1.84 propusă de Andrei Dumitru pentru Watford - Manchester United

Se anunță un meci extrem de interesant în etapa a 12-a din Premier League. Scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer scârțâie, astfel ca Manchester United trebuie să o bată pe Watford. Meciul va începe la ora 17:00.

Deși Cristiano Ronaldo trage cât poate echipa după el, Manchester United nu este deloc la nivelul pe care îl așteaptă suporterii. „Diavolii roșii" sunt pe locul 6, cu 17 puncte, nouă mai puține decât liderul Chelsea. În ultima etapă au pierdut derby-ul orașului Manchester, cu City, scor 0-2, după ce sezonul acesta au fost umiliți de Liverpool, scor 0-5.

Cum arată cotele pentru meciul lui Man United

Cu toate acestea, Manchester United este favorită să câștige în deplasarea de pe Vicarage Road . Practic, dacă vom paria 100 de lei pe oaspeți, vom obține un profit net de 55 lei. Tocmai de aceea, eu vă propun un alt pariu, din oferta Exchange.

Manchester United are un golaveraj echilibrat, 19-17, de aceea ne așteptăm ca poarta lui David de Gea să fie pusă în mare pericol.

Pariul meu pentru Watford - Manchester United

De cealaltă parte, Watford o duce și mai rău. Se luptă la retrogradare. „Viespile" sunt primele peste zona fierbinte. Doar două puncte le desparte de Burnley, prima echipă sub linia roșie. În ultimele două etape de Premier League, Watford a pierdut la limită, cu Arsenal și Southampton, scor 0-1, de fiecare dată.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 20.11.2021
Watford - Manchester United PRO GG @ 1.84

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.