Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.78 pentru Dortmund - Bayern Munchen

Cota de 1.78 propusă de Andrei Dumitru pentru Dortmund - Bayern Munchen

E zi de sărbătoare în Germania! Astăzi are loc „Der Klassiker" Borussia Dortmund - Bayern Munchen. Primele două clasate din Bundesliga se înfruntă pe Signal Iduna Park, începând cu ora 19:30.

De mult nu a mai fost atât de echilibrată lupta la vârf în Germania. Au trecut 13 etape de campionat, iar Bayern Munchen și Borussia Dortmund se înfruntă pentru fotoliul de lider. Bavarezii ocupă prima poziție, cu 31 de puncte, în timp ce BVB e a doua, cu 30 de puncte.

Se anunță festival de goluri în Der Klassiker

„Der Klasskier" va fi primul meci pentru Robert Lewadowski, după ce a ieșit pe locul doi în clasamentul pentru Balonul de Aur.

Bayern are cea mai bună ofensivă din Bundesliga, 42 de goluri marcate. Echipa lui Naglesmann e top și la capitolul defensivă, alături de Freiburg, cele două formații încasând doar 13 goluri.

Pariul meu pentru Dortmund - Bayern Munchen

Dacă Bayern a pierdut acum două etape la Augsburg, scor 1-2, BVB vine după două succese consecutive, cu Wolfsburg și cu Stuttgart, scoruri 3-1 și 2-1. Galben-negrii sunt singura formație din Bundesliga fără niciun rezultat de egalitate înregistrat până acum.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 04.12.2021
Dortmund - Bayern Munchen peste 2,5 goluri @ 1.78

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.