Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.74 pentru Manchester United - Arsenal

Cota de 1.74 propusă de Andrei Dumitru pentru Manchester United - Arsenal

Etapa a 14-a din Premier League se încheie cu derby-ul care făcea furori în Anglia la începutul anilor 2000. Partida dintre Manchester United și Arsenal, programată să înceapă la ora 22:15.

Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer și se pregătește să intre în era Ragnick. Înaintea meciului cu Arsenal, „diavolii" au trei etape la rând de când n-au mai bătut pe nimeni. United vine după remiza cu Chelsea, scor 1-1, asta după ce pierduse la scor cu Norwich 1-4 și cu Manchester City 0-3.

Man United, primul meci de la sosirea lui Ralf Ragnick

Manchester United are de recuperat puncte pentru a nu compromite de tot sezonul, având în vedere că e pe locul 8 înaintea acestui derby. „Diavolii" au 18 puncte, cu șase mai puține decât West Ham, ocupanta locului 4.

Man United are acum și golaveraj negativ, 21 de goluri marcate și 22 încasate.

Pariul meu pentru Manchester United - Arsenal

De cealaltă parte, Arsenal face un sezon mai bun decât precedentul. Momentan e pe locul 5, cu 23 de puncte, a la un punct de top 4. „Tunarii", care au un golaveraj de 15-17, vin după succesul cu Newcastle, scor 2-0.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 02.12.2021
Manchester United - Arsenal peste 2,5 goluri @ 1.74

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.