Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.70 pentru Augsburg - Bayern Munchen

Cota de 1.70 propusă de Andrei Dumitru pentru Augsburg - Bayern Munchen

Dezechilibru total în primul meci al etapei cu numărul 12 din Bundesliga. Augsburg primește vizita liderului Bayern Munchen. Partida de pe WWK Arena e programată să înceapă la ora 21:30.

Bayern Munchen încearcă să se distanțeze în fruntea clasamentului din Bundesliga. Campioana Germaniei are 28 de puncte înaintea meciului cu Augsburg, cu patru mai multe decât rivala Bayern Munchen.

Cum arată cotele pentru meciul lui Bayern Munchen

Bayern are o cotă infimă pentru victorie la Augsburg. Practic, dacă vom paria 100 de lei pe bavarezi, vom obține un profit net de doar 14 lei. Tocmai de aceea, eu vă propun un alt pariu, din oferta Exchange.

Cele mai așteptate scoruri în funcție de cotele oferite de bookmakeri sunt 0-2 și 0-3 pentru victoria lui Bayern. O altă cotă interesantă este ca Serge Gnabry să deschidă scorul - 5,5.

Pariul meu pentru Augsburg - Bayern

Augsburg pare victimă sigură pentru vizita lui Bayern. E doar pe locul 16 în clasament, cu nouă puncte, unul mai puțin ca VfB Stuttgart. Gazdele au una dintre cele mai slabe ofensive din Bundesliga, cu doar nouă goluri marcate. Doar echipele de sub Augsburg, Bielefeld și Furth stau mai rău la acest capitol.

În ultimul meci de campionat, Augsburg a pierdut în deplasarea de la Wolfsburg, scor 0-1.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 19.11.2021
Augsburg - Bayern Munchen PRO Peste 3,5 @ 1.70

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.