Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.61 pentru Slovan Bratislava - PAOK

Cota de 1.61 propusă de Andrei Dumitru pentru Slovan Bratislava - PAOK

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale penultimei runde din faza grupelor UEFA Conference League este cel dintre Slovan Bratislava și PAOK Salonic. Ambele echipe au ca obiectiv calificarea în primăvara europeană.

Se anunță un duel de foc în Slovacia, acolo unde Slovan Bratislava primește vizita lui PAOK Salonic. Ambele echipe au câte șapte puncte înaintea duelului din etapa a patra. Slovacii sunt avantajați de un golaveraj superior.

Meci capital pentru Răzvan Lucescu

Slovan Bratislava s-a descurcat foarte bine până în acest moment în grupa F. Este pe plus în ceea ce privește golaverajul, cu opt goluri marcate și cinci primite. Gazdele sunt o adevărată amenințare pentru echipa lui Răzvan Lucescu, deoarece au cinci victorii la rând în toate competițiile.

Slovan are câțiva indisponibili pentru meciul cu PAOK. Holman și Lovat nu vor face parte din lot deoarece sunt accidentați, iar Mustafic și Pauschek sunt incerți.

Pariul meu pentru Slovan Bratislava - PAOK

PAOK trebuie să câștige pentru a avea prima șansă la calificarea în primăvara Conference Legue. Echipa lui Lucescu are șase goluri marcate și patru încasate. Forma de moment nu este una deloc grozavă. Elenii au în ultimele cinci meciuri două succese și trei eșecuri.

Michailidis este suspendat și nu va face parte din lot. De asemenea, Oliveira este accidentat, Tsaosis este în carantinî, dar ar putea apărea pe teren românul Alexandru Mitriță.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 25.11.2021
Slovan Bratislava - PAOK GG @ 1.61

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.