Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.60 pentru AC Milan - Liverpool

Cota de 1.60 propusă de Andrei Dumitru pentru AC Milan - Liverpool

AC Milan - Liverpool e unul dintre derby-urile ultimei etape din faza grupelor UEFA Champions League. Reeditarea finalei din 2005 și 2007 se joacă începând cu ora 22:00.

AC Milan luptă din răsputeri pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor. Pentru a îndeplini acest obiectiv, „rosonerri" trebuie să câștige pe San Siro, cu Liverpool, iar Porto să se încurce cu Atletico Madrid.

Se anunță spectacol total pe San Siro

Liverpool are maximum de puncte după cinci etape și e deja calificată în optimi. Tocmai de aceea, „cormoranii" ar putea menaja mai mulți jucători, lucru care ar putea fi benefic pentru milanezi. În turul de pe Anfield, partida dintre Liverpool și Milan a fost extrem de spectaculoasă. Atunci, englezii s-au impus cu 3-2.

Pariul meu pentru AC Milan - Liverpool

AC Milan a reintrat în cărțile calificării după ce a dat lovitura în runda precedentă, atunci când a obținut un rezultat surprinzător, victorie cu 1-0, pe Wanda Metropolitano, împotriva lui Atletico Madrid. AC Milan e pe val și după rezultatele din campionat, acolo unde a urcat pe primul loc.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 07.12.2021
AC Milan - Liverpool PRO peste 2,5 goluri @ 1.60

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.