Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.58 pentru Sassuolo - Napoli

Cota de 1.58 propusă de Andrei Dumitru pentru Sassuolo - Napoli

Sassuolo încearcă să producă o nouă surpriză în Serie A, după ce s-a impus pe San Siro, 3-1, cu AC Milan. Echipa lui Vlad Chiricheș primește acum vizita lui Napoli, liderul clasamentului. Meciul va începe la ora 21:45.

După victoria cu Milan, Sassuolo e pe 12 în Serie A, cu 18 puncte, unul mai puțin ca Napoli. Gazdele au un bilanț de cinci succese, trei egaluri și șase eșecuri și au luat doar șapte puncte în ultimele cinci etape.

Sassuolo vrea să facă o nouă victimă

Sassuolo a câștigat surprinzător cu AC Milan, 3-1, deși a fost condusă cu 1-0. Două goluri au fost marcate încă dinaintea pauzei, iar ultimele 20 de minute le-a disputat în superioritate numerică.

Obiang, Romagna, Boga, Djuricic si Goldaniga sunt toți accidentați și nu vor putea evolua împotriva lui Napoli.

Pariul meu pentru Sassuolo - Napoli

Napoli s-a instalat ceva mai lejer în fruntea clasamentului după rezultatele din ultima etapă. Echipa lui Spaletti a învins-o cu 4-0 pe Lazio și are un avans de trei puncte în fața lui AC Milan. Cu doar 7 goluri încasate, Napoli are cea mai bună defensivă din Serie A.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 01.12.2021
Sassuolo - Napoli GG @ 1.58

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.