Pronosticul lui Andrei. Cota PRO de 1.55 pentru Manchester United - Crystal Palace

Cota de 1.55 propusă de Andrei Dumitru pentru Manchester United - Crystal Palace

Manchester United intră în era Ralf Ragnick. Neamțul a fost instalat oficial în funcția de interimar înaintea meciului cu Crystal Palace, care va începe la ora 16:00.


Manchester United are în sfârșit antrenor după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Ralf Ragnick e alesul „diavolilor" cel puțin până la finalul sezonului. Michael Carrick, cel care a făcut până acum interimatul, a lăsat echipa după o victorie importantă, scor 3-2, cu Arsenal.

Debutul lui Ralf Ragnick la Manchester United

A fost meciul în care Cristiano Ronaldo, cel care a reușit o „dublă", a ajuns la 801 goluri marcate pentru „diavolii roșii". A fost primul succes al lui United în campionat după trei meciuri la rând fără succes. Manchester e pe locul 7,cu 21 de puncte, la trei lungimi de top 4.

Marchează din nou Cristiano Ronaldo?

Crystal Palace n-a mai bătut pe nimeni din 6 noiembrie, de la un 2-0 cu Wolves. De atunci și până în prezent, ocupanta locului 11 în Premier League a suferit două eșecuri și-a făcut un egal. Oaspeții au palmares negativ, 19 goluri marcate și 20 încasate.

ANDREI DUMITRU - PARIUL PRO 05.12.2021
Manchester United - Crystal Palace 1 @ 1.55

Cele mai interesante cote la pariuri le puteți găsi de asemenea pe site-ul meu, acolo unde beneficiați de numeroase rubrici zilnice de pronosticuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.