Pronosticul lui Andrei. Cota CONTRA de 2.98 pentru Al Ittifaq Maqaba - Qalali

Cota CONTRA de 2.98 pentru Al Ittifaq Maqaba - Qalali

Al Ittifaq Maqaba și Qalali luptă pentru promovarea în prima ligă din Bahrain. Confruntarea este programată în etapa a cincea și va lua startul la ora 17:00.

Al ittifaq Maqaba este favorită să câștige partida cu Qalali, în ciuda faptului că, după patru runde, cele două formații au același număr de puncte.

Al Ittifaq Maqaba - Qalali, derby pentru promovare

În prezent, gazdele ocupă locul 3, cu șapte puncte, la fel ca formația vizitatoare. Lider în clasament este Malkiya, cu 12 puncte. Al Ittifaq este avantajată înaintea meciului direct de golaveraj. A marcat 10 goluri și a primit patru, spre deosebire de Qalali, care are un golaveraj de 9-6.

Gazdele pornesc cu prima șansă

Gazdele sunt nevoite să câștige pentru a își îndrepta seria de trei meciuri consecutive pierdute. Unul în campionat și altul în cupă. Ultimul eșec a fost extrem de usturător, acasă, cu Al Hidd, scor 0-6. Al Ittifaq Maqaba are ascendent moral în întâlnirile directe cu Qalali. Le-a câștigat pe ultimele trei.

Nici Qalali nu stă mai bine la capitolul moral. Oaspeții au două eșecuri consecutive, ambele în cupă. Ultimul succes cu Al Ittifaq datează din ianuarie 2020, în deplasare, scor 3-0.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 18.11.2021
Al Ittifaq Maqaba - Qalali CONTRA peste 3,5 goluri @ 2.98

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.