Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Tottenham - Leeds

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Tottenham - Leeds United

Tottenham - Leeds United este unul dintre meciurile interesante din etapa a 12-a din Premier League. Partida este programată să înceapă la ora 18:30. Ambele formații sunt într-o situație delicată în clasament.

Tottenham e neînvinsă în primele două meciuri de când a fost instalat pe banca tehnică Antonio Conte. Spurs a învins-o în Conference League pe Vitesse, iar în campionat a remizat în compania lui Everton. Gazdele de azi mai au însă mult să își revină. Sunt pe locul 10 în Premier League, cu 16 puncte, în 11 etape.

Tottenham - Leeds, ultimul meci al zilei în Premier League

Leeds are o poziție și mai modestă în clasament. Vine după un succes și un egal, la fel ca Spurs, ambele în Premier League. A fost 2-1 la Norwich și 1-1 cu Leicester. Leeds e pe locul 17, cu 11 puncte, două mai multe decât Burnley, prima formație din zona fierbinte a clasamentului.

Tottenham caută prima victorie cu Antonio Conte în Premier League

Spurs are al doilea cel mai slab atac din campionat, cu nouă goluri marcate și 16 primite. În două din ultimele trei meciuri de campionat n-a dat gol și are nouă puncte din 15 câștigate acasă.

Leeds a câștigat doar două meciuri în Premier League, cu Watford și Norwich. Are cinci puncte din 15 în deplasare. În două din ultimele trei deplasări nu a reușit să dea însă gol.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 21.11.2021
Tottenham - Leeds Unied CONTRA peste 3,5 goluri @ 3.10

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.