Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Sepsi - Farul

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Sepsi - Farul

Derby pentru play-off în etapa a 19-a a Ligii 1. Două dintre echipele bune ale campionatului se întâlnesc la Sf. Gheorghe. Sepsi primește vizita Farului Constanța, de la ora 17:00.

Înainte să primească vizita Farului, Sepsi este pe locul 10, cu 21 de puncte și traversează o formă de moment foarte bună, spre deosebire de startul campionatului.

    Meci tare în Liga 1

Covăsnenii sunt au cinci meciuri la rând fără înfrângere, dintre care trei au fost victorii. Ultimul succes a fost bifat chiar runda precedentă, scor 2-0, la Mioveni.

De cealaltă parte, Farul are patru meciuri la rând fără eșec. Ultimul datează din 4 noiembrie, atunci când echipa lui Hagi a pierdut acasă cu FCSB, scor 0-1. În runda precedentă, „marinarii" au avut un meci complicat, dar pe care l-au câștigat, în fața uneia dintre pretendentele la play-off, Rapid. Farul s-a impus cu 2-0.

Pariul meu contra la Sepsi - Farul

Farul e foarte aproape de play-off, pe locul 7, cu 29 de puncte, unul mai puțin decât FC Botoșani. Echipa „Regelui" are a doua cea mai bună defensivă din Liga 1, zece goluri încasate, cu două mai multe decât CFR Cluj.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 12.12.2021
Sepsi - farul CONTRA peste 3,5 goluri @ 7.40

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.