Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Rangers - Sparta Praga

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Rangers - Sparta Praga

E derby românesc pentru calificarea în primăvara UEFA Europa League. Ianis Hagi și Rangers primesc în etapa a patra vizita lui Florin Niță și Sparta Praga. Meciul va începe la ora 22:00.

Grupa A din Europa League este condusă de Lyon, care e ca și calificată î 16-imi, cu patru victorii din patru. Pe locurile 2 și 3 se află Sparta și Rangers, cu câte patru puncte. Ultima poziție e ocupată de danezii de la Brondby, cu două puncte.

Se anunță spectacol între Rangers și Sparta Praga

Echipa lui Ianis Hagi are un nou antrenor. Este vorba despre Giovanni van Bronckhorst, care va debuta pe banca lui Rangers în Europa League.

Ianis Hagi vs. Florin Niță

De cealaltă parte, Sparta Praga a avut un traseu diametral opus de al lui Rangers. Florin Niță și colegii săi au început bine, dar au continuat prost. După o remiză și un succes, au venit două eșecuri.

A fost 0-0 la Brondby și 1-0 cu Rangers, apoi 3-4 acasă și 0-3 la Lyon. Florin Niță a apărat în toate cele patru meciuri, în care a încasat șapte goluri, numai de la Lyon.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 25.11.2021
Rangers - Sparta Praga CONTRA sub 1,5 goluri @ 4.30

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.