Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Newcastle - Norwich

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Newcastle - Norwich

Newcastle - Norwich este meciul care deschide etapa a 14-a din Premier League. Duelul va începe la ora 21:30, iar ambele au nevoie de victorie, deoarece sunt ultimele în clasament.

Newcastle și Norwich sunt pe ultimele două locuri ale clasamentului înaintea meciului direct din etapa a 14-a. Deși au devenit clubul cu cel mai bogat patron din lume, „coțofenele" ar putea retrograda la finalul sezonului. Newcastle e ultima în Premier League, cu doar șase puncte, fiind singura echipă care nu a bătut pe nimeni în acest sezon.

Newcastle are cel mai bogat patron din lume

Nici Norwich nu stă mai bine, dar măcar vine după trei meciuri la rând fără înfrângere, dintre care două victorii. Oaspeții au nouă puncte, la fel ca Burnley, locul 18, cu trei mai puține decât Leeds, prima echipă aflată deasupra liniei roșii.

Derby la retrogradare în Premier League

Dacă Newcastle are cea mai slabă apărare din Premier League, 29 de goluri încasate, Norwich are cel mai prost atac, doar șapte meciuri marcate. Ne așteptăm totuși la o surpriză, iar Newcastle să câștige în premieră în acest campionat.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 30.11.2021
Newcastle - Norwich CONTRA X solist @ 3.80

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.