Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Manchester United - Young Boys

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Manchester United - Young Boys

Ralf Rangnick a debutat cu brio pe banca lui Manchester United în Premier League, iar acum se pregătește de primul meci în UEFA Champions League, acolo unde „diavolii" o înfruntă pe Young Boys de la ora 22:00.

Manchester United nu mai are emoții înaintea returului cu Young Boys. Singurul obiectiv al englezilor e să își ia revanșa după ce elvețienii i-au bătut în primul meci, scor 2-1. United vine după două rezultate pozitive în campionat, scor 1-0, cu Crystal Palace, și 3-2, cu Arsenal.

    Debutul lui Rangnick în Champions League

Cu Rangnick la timonă, United încearcă să își revină și în Premier League, acolo unde s-a apropiat de top 4 în urma ultimului succes. Manchester e la trei puncte în spatele lui West Ham.

În Liga Campionilor, Man United nu mai poate pierde locul 1, pe care îl ocupă cu zece puncte. Poate fi ajunsă de Villarreal, dar „diavolii" au avantajul meciurilor directe.

Pariul meu contra la Manchester United - Young Boys

De cealaltă parte, elvețienii sunt pe ultimul loc, cu patru puncte, două mai puține decât Atalanta. Prin urmare, Young Boys încă mai are șanse matematice la locul 3, care duce în 16-imile UEFA Europa League.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 08.12.2021
Manchester United - Young Boys CONTRA X solist @ 5.30

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.