Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Liverpool - Arsenal

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Liverpool - Arsenal

E derby de tradiție în etapa cu numărul 12 din Premier League. Liverpool, una dintre cele mai în formă echipe din Europa, primește vizita lui Arsenal. Confruntarea de pe Anfield e programată să înceapă la ora 19:30.

Se anunță un meci extrem de echilibrat între Liverpool și Arsenal, chiar dacă „cormoranii" pornesc cu prima șansă. Cei doi granzi ai Angliei sunt vecini de clasament, pe 4 și 5. Avantajul este de partea echipei lui Jurgen Klopp, care are 22 de puncte, cu două mai multe decât „tunarii".

Liverpool - Arsenal, derby-ul etapei din Premier League

În etapa de dinaintea pauzei prilejuită de meciurile echipelor naționale, Liverpool a suferit prima înfrângere din acest sezon de Premier League. „Cormoranii" au pierdut cu revelația West Ham United, scor 2-3. Acasă, fotbaliștii lui Klopp au două victorii și trei remize.

În acest campionat a obținut cea mai de succes victorie din istoria derby-urilor cu rivala Manchester United, pe care a învins-o cu 5-0.

Formă maximă pentru Mohammed Salah

Deși a început campionatul mai slab, Arsenal e în revenire de formă. „Tunarii" au o serie de patru meciuri la rând câștigate. Mai mult, echipa lui Mikel Arteta are zece meciuri consecutive fără înfrângere.

Sezonul trecut, Arsenal nu a avut nicio șansă în confruntările cu Liverpool. Le-a pierdut pe ambele de fiecare dată, scoruri 0-3 și 1-3.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 20.11.2021
Liverpool - Arsenal CONTRA sub 2,5 goluri @ 2.94

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.