Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Lens - Lille

Cota de 2,22 propusă de Andrei Dumitru CONTRA la Lens - Lille

Lens și Lille sunt adversare în 16-imile de finală ale Cupei Franței. În Ligue 1, cele două formații sunt vecine de clasament. Confruntarea va lua startul la ora 22:00.

Lens și Lille propun un meci cât se poate de echilibrat în turul 2 al Cupei Franței, dacă ne uităm la situația din clasament a celor două formații. Oaspeții sunt pe locul 8, cu 28 de puncte, unul mai mult decât echipa gazdă.

    Meci echilibrat în Cupa Franței

Este pentru prima dată în ultimii 17 ani când Lens și Lille se întâlnesc în Cupa Franței. În 2005, câștig de cauză a avut actuala campioană a Franței, care s-a impus cu 3-2. Sezonul acesta, în campionat, Lens s-a impus în partida tur, scor 1-0, astfel că Lille are și o revanșă de luat.

Pariul meu contra la Lens - Lille

Lens și Lille sunt două echipe care marchează, dar și care iau goluri, lucruri ușor de sesizat dacă ne aruncăm o privire la golaveraj. În cele 19 meciuri jucate în Ligue 1, Lens a înscris 33 de goluri și a primit 26, în timp ce Lille e pe zero, cu un golaveraj de 26-26.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 04.01.2022
Lens - Lille CONTRA nu marchează ambele echipe @ 2.22

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.