Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la FC Voluntari - U Craiova

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la FC Voluntari - U Craiova

Derby pentru play-off în etapa a 19-a a Ligii 1. Două dintre cele mai spectaculoase echipe se întâlnesc pe „Ion Oblemenco". FC Voluntari - U Craiova începe la ora 17:30.

Artizani în trecutul apropiat ai salvărilor la potou de la retrogradare, ba la baraj, ba în ultimele etape ale play-out-ului, cei de la Voluntari au în acest sezon o cu totul altă față, dar și altfel de obiective. Locul lor 3 în clasament poate părea surprinzător, dar cei care au văzut meciurile trupei antrenate de Liviu Ciobotariu au putut sesiza organizarea, disciplina tactică și punerea în valoare a unor individualități.

Din păcate pentru Ciobi și ai săi, una dintre individualități va lipsi. Gabi Tamaș, autorul primului gol din victoria cu FCU 1948, a acumulat al șaptelea cartonaș galben și va fi suspendat. Însă vor fi pe teren Vadim Rață și Ion Gheorghe, doi oameni evidențiați în mod deosebit în meciurile precedente.


    Derby pentru play-off în Liga 1

În ultimele trei runde de campionat oltenii au marcat 6 goluri, dar acestea le-au adus un singur punct, cel din ultima etapă, de la Botoșani.

Goluri ale adversarilor din ofsaid sau venite în ultimul minut, erori ale lui Pigliacelli, penalty ratat de Ivan, iată cauzele care au îndepărtat Craiova la 19 puncte de liderul CFR.

Cu toate acestea, oltenii continuă să joace ofensiv (au cel mai bun atac, 34 de goluri marcate, la egalitate cu FCSB), să creadă în principiile lor, să aibă posesia și inițiativa, să încerce să înscrie la fiecare acțiune.

Pariul meu contra la FC Voluntari - U Craiova

Cu oameni ca Ivan, Koljic și Câmpanu în față, cu Markovic și Baiaram care pot intra oricând cu folos în teren, cu Gustavo, Nistor și Houri aducând mereu un plus de tehnică, trupa lui Reghecampf e poate cea mai plăcută ochiului din întregul campionat.

Rămân însă neatențiile defensive, gafele, perioadele de în care întreaga echipă pare să dispară din meci. Acestea sunt problemele de rezolvat.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 11.12.2021
FC Voluntari - U Craiova CONTRA sub 1,5 goluri @ 3.00

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.