Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la FC U Craiova - Academica Clinceni

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la FC U Craiova - Academica Clinceni

Derby în subsolul clasamentului din Liga 1. FC U Craiova primește vizita lui Academica Clinceni în partida de debut a etapei a 19-a din Liga 1. Confruntarea de pe „Ion Oblemenco" va începe la ora 17:30.

FC U Craiova și Academica Clinceni sunt două dintre contracandidatele la retrogradare în acest sezon. Cele două se află în subsolul clasamentului după 18 etape.

    Derby la retrogradare în Liga 1

Momentan, oltenii sunt pe loc de baraj, locul 14, cu 15 puncte, șase mai multe decât Dinamo, care e pe 15. Forma de moment a echipei lui Eugen Trică e catastrofală. Are cinci meciuri la rând fără victorie dintre care două au fost înfrângeri. În ultima etapă, nou-promovata a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-2. Golaverajul e și el negativ, 11-19.

Pariul meu contra la FC U Craiova - Academica Clinceni

Academica Clinceni are ascendent moral după ce a reușit să câștige pentru prima dată în acest sezon de Liga 1. Ultima clasată a învins-o pe Dinamo, vecina de clasament, scor 1-0. În urma acestui rezultat, ilfovenii au ajuns la șapte puncte, dar până la salvare mai e cale lungă. 13-39 este golaverajul Academicii Clinceni.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 10.12.2021
FC U Craiova - Academica Clinceni CONTRA peste 2,5 goluri @ 2.80

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.