Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la FC Argeș - Sepsi

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la FC Argeș - Sepsi

Punctul de atracție al etapei a 20-a din Liga 1 rămâne FCSB - Rapid, dar în deschidere se mai joacă un meci tare. De la ora 17:30 e programat FC Argeș - Sepsi.

Piteștenii vin după două înfrângeri la rând, 1-2 cu Gaz Metan și 0-2 la Rapid.Au picat pe locul 8 în clasament - cu 27 de puncte, sunt la limită peste UTA și la două lungimi de Farul.

    Meci tare în Liga 1

Sepsi a fost ajunsă din urmă de Botoșani și nu mai e singura cu cele mai multe egaluri - 9 în 19 etape! Oaspeții au renăscut cu Bergodi și sunt neînvinși de opt partide, în Cupă și campionat - șase au fost victorii.

Sepsi a câștigat ultimele două etape, 2-0 la Mioveni și 1-0 cu Farul.

Pariul meu contra la FC Argeș - Sepsi

Argeșul a câștigat ultima oară la lovituri de departajare în Cupă la Poli Timișoara și va evolua în semifinale. În campionat, nu s-a mai impus de la 1-0 la Arad cu UTA, pe 27 noiembrie. Acasă, are două eșecuri în ultimele trei meciuri - între ele, a învins-o pe Univ Craiova, cu 3-2 (21 noiembrie).

Sepsi nu a mai cedat de la 0-2 la CFR, acum aproape două luni. A urcat din subsol pe locul 10 - cu 24 de puncte, e la două de UTA și la cinci peste Chindia și Gaz Metan. Sepsi va juca în semifinalele Cupei, după ce a eliminat-o în sferturi pe Chindia, cu 2-1.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 15.12.2021
FC Argeș - Sepsi CONTRA peste 2,5 goluri @ 3.20

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.