Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Everton - Arsenal

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Everton - Arsenal

Everton - Arsenal este meciul care trage cortina peste etapa a 15-a din Premier League. Partida este programată să înceapă la ora 22:00.

Rafa Benitez e pe făraș la Everton. Deja se vorbește de înlocuirea sa cu Jose Mourinho. Cu spaniolul pe bancă, „caramelele" sunt mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.

    Meci capital pentru Rafa Benitez

Înainte să primească vizita lui Arsenal, Everton e pe locul 16, cu 15 puncte, la cinci lungimi de zona nisipurilor mișcătoare. Forma de moment e execrabilă, cinci meciuri la rând fără victorie, dintre care patru au fost înfrângeri.

În runda anterioară, Everton a avut un alt meci greu, cu Liverpool, derby-ul orașului fiind pierdut fără drept de apel, scor 1-4.

Arsenal încearcă să revină pe drumul cel bun

De cealaltă parte, Arsenal trebuie să își revină după eșecul cu Manchester United, scor 2-3. A fost al doilea eșec al „tunarilor" din ultimiele cinci etape, alături de 0-2 cu Newcastle. Arsenal e acum pe locul 7, cu 23 de puncte, patru mai puține decât West Ham, ultima echipă din top 4.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 06.12.2021
Everton - Arsenal CONTRA peste 2,5 goluri @ 2.14

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.