Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Chelsea - Manchester United

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Chelsea - Manchester United

Super derby în etapa a 13-a din Premier League. Deși diferența de puncte e destul de mare în clasament, Chelsea - Manchester United rămâne jocul săptămânii în Europa. Meciul e programat duminică, 28 noiembrie, de la ora 18:30.

Premier League propune un derby de tradiție în etapa a 13-a a campionatului englez. Pe Stamford Bridge, Chelsea primește vizita lui Manchester United. Echipa lui Thomas Tuchel domină ierarhia, în timp ce „diavolii" vor juca pentru prima dată în campionat fără Solskjaer pe bancă.

Se anunță spectacol pe Stamford Bridge

Chelsea e pe primul loc în clasament, cu 29 de puncte, trei mai multe decât Manchester City. Etapa trecută a învins-o la scor de neprezentare pe Leicester, iar apoi a făcut show în Liga Campionilor. Campioana Europei a câștigat cu scorul de 4-0 în fața lui Juventus.

Chelsea - Man United, meciul săptămânii

United încearcă să își revină după seria de coșmar din mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer. „Diavolii roșii" au obținut biltele pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0 în fața lui Villarreal. United e pe locul 8 în Premier League, cu 17 puncte, și vine după două eșecuri cu Watford 1-4 și cu City 0-2.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 26.11.2021
Chelsea - Manchester United CONTRA nu înscriu ambele echipe @ 2.14

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.