Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Augsburg - Bayern Munchen

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Augsburg - Bayern

Bayern Munchen deschide etapa a 12-a din Bundesliga. Campioana Germaniei are meci pe terenul modestei Augsburg, de la ora 21:30.

Bayern Munchen nu ar trebui să aibă emoții în meciul care deschide etapa a 12-a din Bundesliga. Echipa lui Julian Nagelsmann este pe primul loc, cu 28 de puncte, în timp ce Augsburg e a abia a 16-a, cu nouă puncte.

Bayern Munchen, mai aproape de un nou titlu

Bayern Munchen vrea să mărească ecartul față de rivala Dortmund, care e pe locul 2, cu 24 de puncte. Bavarezii au cel mai bun atac din campionat, 40 de goluri marcate, și vin după o serie de patru victorii consecutive în Bundesliga. Pe ultimul l-au obținut pe teren propriu, cu Freiburg, scor 2-1.

Evitarea retrogradării, obiectivul lui Augsburg

Gazdele se bat la retrogradare. Au nouă puncte, cu unul mai puțin decât locul 15, ocupat de Stuttgart. Sunt la polul opus de Bayern când vine vorba de atac. Al treilea cel mai slab din campionat, doar nouă goluri marcate. În ultimul meci a pierdut la Wolfsburg, scor 0-1.

În ultimele trei sezoane, Bayern a fost încurcată de două ori de Augsburg, care a reușit două remize în fața multiplei campioane a Germaniei.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 19.11.2021
Augsburg - Bayern Munchen CONTRA X @ 9.40

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.